Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, despre acţiunea DNA împotriva lui Niţu: 'Urmează Iohannis?'

F. P.
Radu Tudor

Fostul procuror general al României, Tiberiu Niţu, are şi apărători după ce a devenit oficial suspect într-un dosar de la DNA. Jurnalistul Radu Tudor (Antena 3), este de părere că "asistăm la o execuţie publică", iar tăvălugul ar putea ajunge, în cele din urmă, chiar la preşedintele ţării.

"Procurorul general Tiberiu Nitu este urmarit penal de subordonatii sai din DNA pentru exces de girofar. O acuzatie penibila, ce duce in derizoriu campania anticoruptie. Pe fondul acestui dosar kafkian, Basescu, Boc si alti lideri ai fostului regim au imunitate suspecta in fata legii, desi sunt enorm de multe date concrete despre coruptia lor.

Vezi şi: OFICIAL: De ce îl acuză DNA pe Tiberiu Niţu

In luna ianuarie difuzam in exclusivitate informatia ca Basescu are 7 dosare cu 10 acuzatii grave la Parchetul General. Mi s-a spus direct ca “lucrurile nu vor ramane asa, sa nu-mi fac iluzii ca Basescu va fi urmarit penal si trimis in judecata”. Am zis ca ar fi prea gogonata sa fie protejat si acum. Dupa o luna, procurorul general este executat pentru un motiv gretos in raport cu mafiile patronate de Basescu si Boc", scrie Radu Tudor pe blog.

Jurnalistul afirmă că Băsescu este încă la putere, "are coloane, merge pe contrasens, şantajează cu documente şi informaţii secrete pe cei ce conduc instituţiile de forţă", care ar fi "oamenii lui".  "Când o să-i facă dosar penal şi lui Klaus Iohannis, probabil va fi prea târziu să se mai trezească cineva. Ghinion", mai scrie Radu Tudor.

Vezi şi: Tiberiu Niţu, accident rutier după plecarea de la DNA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.