Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, despre audierea explozivă a lui Coldea în comisia SRI: Folosește mai degrabă unor negocieri ascunse și nu cauzei aflării adevărului

www.agerpres.ro
radu tudor

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a venit, marţi, la Comisia de control parlamentar al activităţii SRI, condusă de senatorul PSD Claudiu Manda. Coldea trebuia să vină în faţa comisiei în 6 martie, dar a invocat probleme de sănătate, iar audierea s-a amânat cu o săptămână. La sosire, Coldea nu a făcut nicio declaraţie. Audierea este cu uşile închise.

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a salutat inițiativa fostului director SRI, Florian Coldea, de a se prezenta în fața comisiei pentru audieri. De asemenea, acesta a susținut că are senzația că „toată această dorință de aflare de informații folosește mai degrabă unor negocieri ascunse și nu cauzei aflării adevărului”.
„Premisa numărul unu este una pozitivă. Are loc discuția, are loc confruntarea, se pot pune niște întrebări și se pot primi niște răspunsuri. Mai departe, nu știu ce se va întâmpla, pentru că senzația mea este că toată această dorință de aflare de informații folosește mai degrabă unor negocieri ascunse și nu cauzei aflării adevărului. Cred că fiecare dintre cei implicați în lucruri neclare în timpul regimului Băsescu ar dori să își negocieze propria piele și să transmită niște mesaje de șantaj către adversarii personali și totul să se termine cu o evaluare pe care o știm cu toții: că adversarii regimului Băsescu au avut de suferit represiuni, au suferit abuzuri și aceste lucruri sunt cunoscute de o țară întreagă”, a spus Radu Tudor, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.