Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, despre programul lui Ludovic Orban: 'Când vrei să pari mai credincios decât ești în afara campaniei electorale, poate ieși exact pe invers'

radu tudor

Președintele PNL, Ludovic Orban, și-a prezentat moțiunea pentru un nou mandat în fruntea partidului. Jurnalistul Radu Tudor, de la Antena 3, susține că Ludovic Orban nu e credibil când joacă rolul de mare creștin, de mare credincios. „Poate ieși exact pe invers”, este de părere jurnalistul.

„Din programul de candidat al lui Ludovic Orban : "Reafirmarea și promovarea valorilor fondatoare ale Partidului Național Liberal și ale națiunii române moderne: drepturile și libertățile individuale, familia, credința creștină și națiunea".

Cazut intr-un populism desantat, cu valente pseudo-nationaliste, Orban nu vrea sa promoveze decat "credinta crestina". Pe respectabilii reprezentanti ai comunitatii musulmane din Romania nu-i vrea. De comunitatea evreiasca, ce se mai zic?

Cand vrei sa pari mai credincios decat esti in afara campaniei electorale, poate iesi exact pe invers!”, a spus Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Declarația lui Ludovic Orban:

„Moţiunea mea este una liberal-conservatoare. Susţinem valoril fundamentale pe care PNL le-a avut permanent în acţiunea sa politică şi în programele sale politice. Suntem un partid naţional, care are vocaţia de a apăra işi reprezenta interesele fundamentale ale României. Obiectivul pe care noi l-am stabilit este unul extrem de ambiţios, dorim o Românie puternică, o România care să fie o putere economică la nivel european, o Românie inteligentă.

PNL este un partid care susţine instituţii fundamentale, Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. PNL este un partid care, deși susține constant modernizarea, dezvoltarea, respinge toate curentele neo-marxist-progresiste, care în ultima vreme își fac loc pe nevăzutelea în mințile unor români. Suntem un partid ancorat în tradiția poporului român, suntem un partid care exact cum de-a lugul istoriei a fost un partener al bisericii, un susținător al valorilor creștine, al moralei creștine, la fel ne vom manifesta și de acum înainte.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.