Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor dezvăluie jocuri SUBTERANE: Kovesi este în RĂZBOI

Radu Tudor

Jurnalistul Antena 3 Radu Tudor dezvăluie o serie de jocuri subterane, care s-au făcut până s-a ajuns ca Augustin Lazăr să fie nominalizat la funcția de procuror general.

Radu Tudor susține că în subterane, Kovesi este în război cu oamenii fostului regim Traian Băsescu.

”Nominalizarea procurorului Augustin Lazar pentru sefia Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie scoate la suprafata nemultumirile unor cercuri ce se doresc influente in domeniul judiciar. Cel mai surprinzator atac vine chiar de la Hotnews, agentia de presa favorita a regimului Basescu si a institutiilor de forta in anii regimului autoritar amintit.

Dan Tapalaga, fost consilier al procurorului comunist Monica Macovei cand aceasta detinea functia de ministru al justitiei, afirma ca Augustin Lazar este reprezentantul unor interese de familie ale procurorului sef DNA Laura Codruta Kovesi. Iar el, Tapalaga, tocmai asta reproseaza lui Lazar, ca e fost procuror comunist. La fel ca si patroana lui spirituala. Procurorii comunisti sunt buni doar cand fac favoruri pentru Hotnews?

Ce se intampla intre diversele zone de influenta si putere ce au apartinut regimului Basescu – dupa plecarea tatucului, dar cu oamenii sai inca in functii – este o veritabila rafuiala in public.

Ce se intampla cu Raluca Pruna si afilierea de idei cu Monica Macovei? De ce a reusit Pruna sa-l supere pe omul lui Macovei din presa? De ce este Kovesi acuzata? Ce alte resorturi tulburi stau in spatele acestei reglari de conturi? Care va fi replica sefei DNA fata de Hotnews?”, scrie Radu Tudor, pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.