Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor îl pune pe gânduri pe Klaus Iohannis: Întrebare cheie pentru președinte

radu tudor

Radu Tudor îl pune pe gânduri pe președintele Klaus Iohannis căruia îi adresează o întrebare cheie! Jurnalistul de la Antena 3 a comentat oportunitatea măririi salariilor demnitarilor şi declaraţia preşedintelui Iohannis, care a apreciat măsura.

Citește și: Informația care cutremură scena politică: Aceasta va fi următoarea mutare a binomului SRI-DNA

"Romania era pe ultimul loc in Europa la nivel de salarizare a demnitarilor, ceea ce, in mod evident, nu facea cinste nimanui si cu siguranta nimeni nu-si imagina ca aceste salarii sunt suficiente pentru functia de prim-ministru, presedinte, de sefi ai Parlamentului si asa mai departe.

Citește și: Liviu Dragnea face anunțul crucial despre coaliție! Care e următorul pas

Nimeni nu-si imagina ca aceste salarii sunt suficiente. Decizia Guvernului este buna si inteleg de la domnul Klaus Iohannis ca nu mai are de ce sa mai schimbe Guvernul. Astazi l-am vazut pe Klaus Iohannis spunand ca e o decizie buna. (...) Perfect! Daca Guvernul ia decizii bune, de ce mai vrei sa-l dai jos pe Victor Ponta, domnule Klaus Iohannis?

Adica Victor Ponta e bun numai cand mareste salariul presedintelui, altfel e un om rau? (...) Opinia mea este ca e o masura mai mult decat necesara, dar care nu va fi niciodata inghitita de majoritatea covarsitoare a populatiei, care, de ani de zile, cere o marire decente pentru salariile din sanatate si educatie", a spus Radu Tudor.

Jurnalistul a precizat ca desi este o masura corecta, nu poate fi explicata majoritatii romanilor, care au salarii mici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.