Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor îl vede pe Ponta într-un alt partid. Posibil cuplu de succes în 2016

Ţinând cont de evenimentele politice şi de atitudinile unor oameni politici din ultima perioadă, anul 2016 ar putea aduce surprize importante şi mutări spectaculoase. Una dintre acestea este "prezisă" de jurnalistul Radu Tudor, care consideră că un cumplu Ponta-Tăriceanu ar avea succes la alegerile din acest an.

Refacerea cuplului perdant de la prezidenţialele din 2014 ar satisface dorinţele multora, nu doar în rândul populaţiei, dar şi a clasei politice, în condiţiile în care Ponta mai are încă adepţi, iar Tăriceanu a devenit "tatăl" refuzaţilor şi principalul contestatar ar DNA.

"In contextul in care cuplul Iohannis-Ciolos reprezinta axa puterii totale in Romania la ora actuala (cu sprijin neconditionat politic al PNL si oportunist prin vot al PSD), Tariceanu-Ponta este vazut ca ax central al unei opozitii atat de necesare in Romania. Dragnea si actuala echipa de conducere a PSD nu confera perceptia de opozitie solida si credibila, cat timp a votat Guvernul si s-a indepartat serios de Victor Ponta. Motivul lor este ca Ponta a demisionat de la sefia partidului si a Guvernului. Aceasta renuntare nu-i face insa pe multi sa nu mai creada solutia Ponta in 2016", scrie Radu Tudor pe blog.

O eventuală plecare a lui Ponta din PSD, pentru a i se alătura lui Tăriceanu în ALDE, ar face din noul partid liberal un jucător fără de care nu s-ar putea negocia o majoritate parlamentară, mai scrie Radu Tudor. Scenariul jurnalistului nu este exclus, având în vedere că fostul premer îşi lansează o fondaţie, varianta "cuminte" de testare a terenului.

"Batalia politica in anul electoral 2016 ar putea genera doua mari cupluri politice antagonice. Iohannis+Ciolos vs Tariceanu+Ponta. Atentie insa: meciul este arbitrat de DNA!", mai scrie Radu Tudor.

Vezi şi: Partidul lui Tăriceanu devine raiul corupților, incompatibililor și al refuzaților

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.