Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, șocat de atacul europarlamentarului Renata Weber la adresa SUA: 'Este în egală măsură greșit și neadevărat'

www.agerpres.ro
radu tudor

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor se declară șocat de afirmațiile europarlamentarului ALDE, Renate Weber, cu privire la parteneriatul strategic România-SUA. Weber susține într-un într-un interviu pentru Q Magazine că parteneriatul strategic pe care România îl are cu SUA nu ne ajută foarte mult. Ea arată că nu înțelege în ce constă acest parteneriat și consideră că România este partener doar când vine vorba despre cumpărarea de armament american, ceea ce irită foarte tare Rusia.

„Europarlamentarul ALDE Renate Weber, un intelectual fara doar si poate, a acordat un interviu revistei Q Magazine. Recunosc faptul ca m-au socat afirmatiile unui om erudit, cu lecturi, un jurist remarcabil, cum este Renate Weber. Ce spune politicianul ALDE in legatura cu Parteneriatul Strategic Romania – SUA este in egala masura gresit si neadevarat.”, scrie Tudor pe blogul personal.

Școala în 2018 - o imagine dezolantă: Elevii încă merg la WC-ul din curte și nu au apă potabilă

”Cu Statele Unite e o altă poveste. Știu că e partenerul nostru strategic…dar nu prea înțeleg ce anume înseamnă asta. Să dăm bani în neștire pentru industria de armament americană? Sincer, nu cred că aveam nevoie de asta. Înțeleg că ne apără de ruși. Dar mi se pare că asta se întâmplă pentru că noi i-am stârnit pe ruși cu instalarea scutului. Apropos, totuși…e defensiv sau cum?

Sunt convinsă că Rusia are un interes major să destabilizeze Uniunea Europeană, inclusiv destabilizând state membre, în diferite feluri, iar noi suntem o bună țintă, dar întrebarea mea e cum ne-au ajutat până acum americanii să contracarăm acțiunile rușilor? Cum ne-au ajutat să nu mai fim vulnerabili la manipulările lor? Cumva cumpărând armament?”, a spus Renate Weber, într-un interviu QMagazine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.