Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor: 'Pacostea și dezastrul României'

www.agerpres.ro
radu tudor

Din 12 septembrie, celebrul pod de la Agigea va fi închis în întregime pentru a fi continuate lucrările de consolidare! Inaugurat în 1983, podul care face legătura între nordul și sudul litoralului este într-o continuă consolidare de 6 ani, scrie Radu Tudor pe blogul său. Potrivit CNADNR, pe 12 septembrie vor fi reluate lucrările la podul Agigea, unde vor fi înlocuite ultimele două hobane.

Execuția acestor lucrări va dura nu mai puțin de un an, până în septembrie 2017 și numai dacă podul va fi închis complet traficului până la finalizarea proiectului.

Citește și: Gabriel Oprea DEZVĂLUIE de unde venea în seara în care a murit Bogdan Gigină

Până pe 12 septembrie, traficul pe acest pod va avea parte de restricții de circulație. Viteza maximă de deplasarea a vehiculelor va fi de 50 de kilometri pe oră, masa totală a acestora nu va putea depăși 5 tone, iar traficul se va desfășura pe două benzi. După ce l-au supus mai multor expertize tehnice de-a lungul timpului, specialiștii au decis până la urmă finalizarea lucrărilor de consolidare pentru că există pericol de prăbușire.

"Nenorocirea de pe capul românilor poartă mai multe nume. Una dintre ele este infrastructura rutieră. Cu un nivel de anii ’60, generatoare de mii de morți anual, având un buget de 2 miliarde euro în cea mai mare parte furați, cu autostrăzi care nu se mai termină de 10 ani, infrastructură rutieră este principala cauză a subdezvoltării României, iar guvernanții ei principalii vinovați. Toți ar trebui plimbați cu Dacia, pe drumurile patriei, odată pe săptămână, între București și orașele de graniță. Să simtă prostia lor și batjocura la adresa românilor.

De 6 ani, Podul de la Agigea, aflat pe singura cale rutieră dintre Constanța și Mangalia (nordul și sudul Litoralului) este într-o așa zisă consolidare. În realitare, examenul impotenței CNADNR, ca și centura Capitalei și autostrada București-Arad.", și-a arătat nemulțumirea jurnalistul Radu Tudor pe site-ul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.