Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, replică la acuzațiile de cenzură ale lui Dan Bittman: Îl compătimesc sincer! Sănătate, mască și multă distanțare

Radu Tudor

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, acuză faptul că a intrat pe lista neagră la Antena 3, iar cel care i-ar fi dat interdicție ar fi Radu Tudor. Jurnalistul Antena 3 îi transmite că nu există niciun fel de liste negre la Antena 3 și mărturisește că va rămâne mereu un fan Holograf, însă uman privește cu multă îngrijorare manifestările lui Dan Bittman.

Citește și: Dan Bittman: Am aflat că suntem pe LISTA NEAGRĂ la Antena 3. Îi place armata foarte mult acelui realizator

”Daca la noi facea referire, nu pot decat atat sa-i spun : nu exista nici un fel de liste negre la Antena 3. De fapt, el a fost deja invitat in multe emisiuni in ultimul an, inclusiv la Punctul de intalnire. In ziua in care Adi Barar moare ucis de COVID iar el pune la indoiala diagnosticul medicilor si viseaza liste negre, nu pot decat sa-l compatimesc sincer pe Dan Bittman, al carui fan am fost si voi ramane din punct de vedere muzical. Uman insa, privesc cu maxima ingrijorare manifestarile sale de la debutul pandemiei care a ucis 10000 de romani. Cat despre Armata Romana, da, e cea mai apreciata institutie de catre romani si merita aceasta calitate. De 30 de ani sunt specializat ca jurnalist in probleme militare, stiu bine ce vorbesc.

PS : Foarte bun interviul cu Denis Rifai de la Kanal D. Mi-a amintit de vremuri cand Dan Bittman era lider muzical, nu critic medical. Stiu ca preocuparea constanta a unora este sa se lege de noi, poate prin scandal le creste audienta. Din partea mea, numai bine si sananate, masca si multa distantare.”, scrie Radu Tudor.

De amintit faptul că Dan Bittman și-a popularizat ideile despre pandemie în studiourile Antena 3. Artistul a avut parte de mai multe invitații, atât în emsiunea lui Radu Tudor, cât și în emisiunea lui Mihai Gâdea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.