Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor, scenariu EXPLOZIV: de ce a fost SALVAT Traian Băsescu

Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor lansează un scenariu exploziv, după ce Parchetul General a infirmat soluția de trimitere în judecată a fostului președinte Traian Băsescu. Radu Tudor susține că această decizie vine după ce fostul președinte a ieșit public și a arătat pisica șefilor din instituțiile de forță, tocmai de aceea procurorul general, Augustin Lazăr, s-a executat rapid și l-a salvat pe Traian Băsescu.

Citește și: BOMBĂ în dosarul Băsescu vs. Firea: Ce a decis Parchetul

Citește și: Gabriela Firea, prima reacție după BOMBA venită de la Parchet

”Procurorul general Augustin Lazar il salveaza pe Traian Basescu. A infirmat solutia de trimitere in judecata data de procurorul de caz si acorda protectie deplina fostului presedinte anchetat pentru amenintare.

O decizie care provoaca greata pentru milioane de romani, mai ales intr-un dosar atat de simplu in ancheta si solutionare.

Am difuzat duminica la Punctul de intalnire la Antena 3 informatia exclusiva privind decizia procurorului de caz de a-l trimite in judecata pe fostul presedinte. Afland despre hotararea magistratului, Basescu a proferat amenintari din cele mai concrete la adresa conducerii institutiilor de forta. Amenintari care au produs efect. Procurorul General a sarit ca ars si a executat intoarcerea dosarului.

Basescu este si va fi pentru toate institutiile de forta tatucul amenintator care-i baga sub birou pe toti soriceii ce tremura de frica lui”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.