Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, convins că va fi audiat în cazul Crevedia: 'Dacă sunt vinovat, nu o să stabilească nici presa, nici eu, nici măcar procurorii'

Raed Arafat Crevedia

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că este convins că va fi chemat de procurori să discute despre exploziile de la Crevedia şi a precizat că acest lucru este o situaţie de normalitate şi nu vede nicio problemă.

Arafat a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă în cazul dosarului penal deschis de Parchetul Militar în urma exploziilor de la Crevedia a fost citat pentru audieri sau dacă ştie când va fi chemat de anchetatori.
“Ca să clarific situaţia asta. Dacă sunt vinovat, nu o să stabilească nici presa, nici eu, nici măcar procurorii. Astea se stabilesc de instanţe. În final, la orice accident de muncă, la orice situaţie unde avem accidentaţi, procurorii deschid dosar şi discută cu toată lumea şi este normal. Aşa că nu se pune problema că voi fi chemat sau nu. Eu sunt convins că o să fim chemaţi cu toţii să discutăm cu procurorii şi este o situaţie de normalitate. Nu văd absolut nicio problemă acolo”, a afirmat Arafat.
Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia. Cinci dintre victime au murit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.