Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, despre accidentul cu 40 de mașini de pe A2: 'Sunt și copii implicați în accident'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raed Arafat

Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate zeci de autoturisme. Șeful DSU, Raed Arafat, susține că a fost activat planul roșu și cel alb.

„A fost activat planul roșu. E totul în curs. E vorba de următoarea oră. Sunt medici din București, Călărași, Ialomița, Constanța care intervin la fața locului. Sunt și copii implicați în accident. Nu avem date despre rănile avute”, a spus Raed Arafat la Digi24.

„Noi avem trei puncte unde sunt maşini accidentate, între km 172 şi km 183. Numărul maşinilor accidentate, din ce am înţeles, depăşeşte 40.

Planul roşu a însemnat trimiterea de la Constanţa a unui număr mai mare de echipaje de prim-ajutor de terapie intensivă mobilă - un echipaj şi 13 echipaje de la serviciul de ambulanţă, iar din judeţele limitrofe - din Ialomiţa, s-au trimis echipaje de descarcerare de prim ajutor şi de pompieri de stingere şi s-au trimis şi de la Călăraşi maşini de descarcerare şi de multiple victime, iar de la Bucureşti s-au trimis zece maşini de tip B, două maşini de terapie intensivă de tip C, un post medical avansat, o maşină de multiple victime şi o maşină de descarcerare", a mai spus Arafat.

Raed Arafat a mai precizat că la fața locului o să fie trimis și un elicopter.

Vezi și: Primele imagini cu carambolul uriaș de pe A2. Planul roșu de intervenție a fost activat/ VIDEO .

Vezi și: Carambol uriaș pe Autostrada Soarelui - 20 de mașini implicate. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanța .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.