Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, după ce Universitatea din Washington a anunțat că numărul românilor morți de COVID e de 3 ori mai mare decât cifrele oficiale: Trebuie mare atenție

gsp.ro
Raed Arafat

Americanii de la Institutul pentru Metrică și Evaluare a Sănătății (IHME) de la Universitatea din Washington anunță că numărul real al deceselor din cauza COVID-19 raportat de autoritățile din București este de 3 ori mai mic decât cel real!

România se află, conform cifrelor IHME, pe locul 19 în lume după numărul deceselor provocate de Covid-19, cu 87.649 de decese indicate ca fiind în realitate în perioada martie 2020-mai 2021. Asta, deși autoritățile spun că doar 28.799 de persoane cu COVID-19 au murit de la debutul pandemiei.

Citește și: ULTIMA ORĂ Universitatea din Washington anunță că numărul REAL al deceselor din România este de TREI ORI mai mare decât cel raportat de autorități

Contactat de profit.ro, secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a spus că nu comentează cifrele și că vrea să vadă mai întâi pe ce anume se bazează institutul când avansează astfel de date. "Trebuie mare atenție când lucrăm cu așa ceva", a completat Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.