Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ULTIMA ORĂ Raed Arafat spune că serviciile secrete sunt în ALERTĂ: 'În spate sunt grupuri organizate care fac asta, sunt troli'

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a vorbit, marți seară, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, moderată de Ionuț Cristache, a anunțat că serviciile secrete sunt în alertă și încearcă să găsească cine răspândește știri false despre epidemia de coronavirus.

"Acum uităm de unde am pornit și începem să arătăm cu degetul, să facem bășcălie. În spate sunt grupuri organizate care fac asta.

Citește și: Pe linie de partid: de la frizerie, la conducerea Fondurilor Europene! Numire controversată a lui Ludovic Orban

Serviciile depistează, văd. Acolo unde este posibil să limiteze dacă sunt troli, dacă sunt atacuri de undeva. Asta e o parte din activitatea lor. Nu sunt în legătură directă cu ei, dar dacă văd de undeva că sunt atacuri, trebuie să ne protejeze. Nu întotdeauna se va reuși. Nu suntem într-o epocă, în care să închizi site-uri. (…) Sunt site-uri care sunt create pentru așa ceva, pentru a dezinforma", a declarat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.