Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, explicații după GAFA privind numărul morților: 'Noi n-am confundat două persoane'

Inquam Photos / George Calin
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că instituția pe care o conduce nu a confundat două persoane în viață ca fiind decedate, ci este vorba despre dublarea unor persoane deja decedate. Explicația vine după ce în spațiul public se vehiculau nouă morți în urma inediului de la Constanța, când în fapt au fost șapte morți. Cinci persoane au decedat la fața locului, iar alte două persoane au fost transportae la alte spitale. Aceste două persoane au fost dublate și trecute la decedați.

„Nu au existat nouă persoane. Noi n-am confundat 2 persoane care ar fi fost în viață. Decedații au fost 7. S-a calculat din greșeală, pentru că au fost dublați doi oameni. Situația era în dinamică.

Din punct de vedere al medicilor, având în vedere ora, angajații spitalului erau la muncă. Să nu uităm că suntem într-un val patru și avem personal răspândit peste tot”, a spus Arafat.

„Nu avem cum să verificăm mentenața. Poate verifica procurorul. Însă instructaj pe partea de ATI am făcut și am insistat să se țină mai ales că vine valul patru. Camerele de supraveghere nu știu dacă funcționau”, a conchis Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.