Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat îi dă replica lui Rareș Bogdan: 'Să se abțină și să nu mai adreseze acuzații'

raed arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat îi răspunde realizatorului Tv Rareș Bogdan, într-o postare pe Facebook. După ce a fost acuzat că s-a afișat cu Petru Mărginean, candidatul PSD la primăria Deva, Raed Arafat reacționează și precizează că în decursul anilor a fost atât pe afisele PNL, cât și pe broșurile PDL, fără a fi întrebat, și că atunci când va vrea să susțină pe cienva o va face transparent, însă nu este cazul deoarece nu dorește să se transforme în agent electoral pentru nimeni.

Anunț de la Bruxelles: Carles Puigdemont, ELIBERAT de către autorităţile belgiene după 10 ore de audieri

„Inteleg ca domnul Rares Bogdan, si invitatii acestuia, au comentat in aceasta seara faptul ca eu faceam campanie electorala unui candidat la Deva.. pentru a clarifica lucrurile imi permit sa precizez urmatoarele:

Cand o sa vreau sa sustin pe cineva, pentru o campanie electorala, o sa o fac transparent, si nu este cazul, pentru ca nu ma voi transforma in agent electoral pentru nimeni.

Cei care se supara de fiecare data ca apar undeva, sau ca cineva a facut o poza cu mine, sa verifice ce au facut si ei sau partidele lor la un anumit moment. Pana acum, in decursul anilor trecuti, am fost si pe afisele PNL si pe brosurile PDL si pe clipurile TV ale unor candidati din diferite partide, si nu numai. Asa ca mai bine se abtin unii de a adresa acuzatii pentru ca de cele mai multe ori nici nu am fost intrebat sau mi s-a zis dupa ce fapta a fost implinita.

Uneori am lasat pe unii sa puna o poza pentru ca adversarii lor mi-au folosit poza fara sa ma intrebe si atunci in loc sa ma cert cu unii am lasat pe ceilalti sa faca la fel cand au intrebat, iar acest lucru nu s-a intamplat doar o data.

Carmen Dan anunţă schimbări de amploare: Ce se va întâmpla la concursurile de la Academia de Poliţie

La Deva, se intampla ca domnul Marginean sa fie cel care a pus umarul la pornirea SMURD in 2005. Mie personal nu-mi convine ca SMURD, ca serviciu pubilc, sa fie folosit pentru o campanie electorala si sa devina subiectul unor polemici electorale, dar in acelasi timp orice om politic are dreptul sa se laude cu ce a realizat pe parcursul carierei sale politice, mai ales cand aspectele cu care se lauda sunt total adevarate.

Cand o domnisoara jurnalista a incercat sa directioneze subiectul catre politica, intr-o conferinta de presa in care nu am abordat subiecte politice, prezentand doar constatarile despre sistemul de urgenta si rezultatele discutiilor cu colegii, raspunsul meu a fost dupa cum urmeaza:

"Asa cum nimeni nu poate nega domnului Eugen Nicolaescu faptul ca in perioada in care dansul era ministrul sanatatii a lansat reforma reala in sistemul medical de urgenta, care a dus la raspandirea SMURD pe plan national si la intarirea sistemului de urgenta per ansamblu, asa cum nimeni nu poate nega domnului Victor Ponta ca pe perioada cat a fost premier a fost sprijinita si dezvoltata aviatia SMURD si a fost infiintat Departamentul pentru Situatii de Urgenta, asa cum nimeni nu va putea nega in viitor abordarea actualului premier fata de sistemul de urgenta facand din acesta un domeniu strategic... tot nimeni nu poate nega faptul ca domnul Marginean a fost persoana care a dus la infiintarea primelor echipaje SMURD in Judetul Hunedoara in anul 2005. Deci normalitatea este sa recunosti meritele cuiva si nu sa i le negi sau sa i le ignori” , iar de mentionat este faptul ca exemplele de mai sus nu acopera toate aspectele si toate persoanele care s-au implicat din tot esichierul politic in dezvoltarea sistemului de urgenta.

Referitor la vizita de lucru pe care am efectuat-o la Deva si Hunedoara, aceasta a fost corelata cu activitatile SMURD si faptul ca intentionam sa preluam personalul de la Salvital, asociatia autoritatilor publice locale care finanteaza salariile unei parti din paramedicii SMURD si a carei presedinte se intampla sa fie dl. Marginean. In cadrul vizitei m-am intalnit cu colegii de la ISU, Ambulanta, UPU si am avut o vizita si in localitatea Hunedoara la UPU, unde este vorba de nevoia de lucrari de reabilitare. Tot in cadrul vizitei am avut si o emisiune la un post local de televiziune insa la emisiune eram singur, daca voiam sa fac campanie apaream cu cel pentru care se spune ca faceam campanie, in calitatea sa de presedinte al Salvital! Mentionez ca in ultima perioada am efectuat mai multe vizite de lucru in judete unde nu au fost campanii electorale.

Pentru mine ca persoana nu este usor, am lucrat cu toti si respect pe toti cei cu care am lucrat, chiar si daca nu intotdeauna mi-a fost usor. Incerc sa fiu cat mai echidistant posibil ca sa beneficieze sistemul de urgenta cat mai mult posibil. Este normal sa recunosc celor care au facut ceva si celor care fac ceva actiunile lor si este normal sa-mi fac treaba corect indiferent cine este la guvernare iar loialitatea mea este in primul rand fata de sistemul de urgenta si beneficiarii acestuia.

Am vrut sa clarific unele aspecte pe care am considerat ca este bine sa le abordez fara sa mai am intentia de a mai dezbate acest subiect in viitor considerand ca pozitia mea din aceasta postare este una clara.”, scrie Raed Arafat, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.