Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, mesaj pentru credincioșii care vor să meargă la Pelerinaj: Cei care îi îndeamnă nu dau 2 lei pe viața lor!

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că oamenii care îndeamnă credincioșii să meargă la Pelerinajul de Sfânta Parascheva ”nu țin nici 1% la binele lor” și le recomandă tuturor oamenilor să nu pornească la drum.

Citește și: RECORD de decese provocate de Covid-19: 73. RECORD de pacienți internați la ATI: peste 600 de oameni în stare gravă

„Eu sper ca lumea să fie înțeleaptă în final, să lase la o parte toate îndemnurile care sunt împotriva acestor măsuri, să-i lase la o parte pe cei care le spun că nu e nicio problemă. Oamenii ăștia, credeți-mă, nu țin nici 1% la binele lor. Asta e problema!”, a declarat Raed Arafat, pentru B1 TV.

Întrebat la cine anume se referă, secretarul de stat a răspuns: „Indiferent... E plin Facebook-ul de comentarii, una alta. În momentul în care le spui oamenilor ”nu respectați regula”, ”nu respectați aceste reguli, voi puteți face ce vreți”, înseamnă că-i îndemni să-și pună viața lor în pericol. Fără să vorbesc de o persoană sau alta, că e plin pe Facebook!”.

Arafat a spus apoi că persoanele care îi vor îndemna pe credincioși să meargă în pelerinaje, contrar deciziilor autorităților, „nu dau doi lei” pe viețile acestor oameni.

„Regula care e stabilită prin Comitetul Național pentru Situații de Urgență e că deplasarea la pelerinaje nu e permisă. Dacă acest lucru se va întâmpla, contrar regulii, vor fi luate măsuri ca să se stopeze această mișcare, pentru că riscul e foarte mare. Oamenii care vor urca în autocare, îndemnați de oricine, nu mă interesează cine, ca să meargă câteva ore până la destinație și înapoi câteva ore să se întoarcă, trebuie să știe că persoana care îi îndeamnă să facă acest lucru nu dă doi lei pe viața lor, pentru că îi pune în pericol! Asta trebuie să se înțeleagă”, a insistat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.