Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, nervos când a fost întrebat dacă demisionează: 'Doctorul Arafat nu e Superman!'

www.presagalați.ro
Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost vizibil iritat de întrebarea unui jurnalist, atunci când a fost chestionat dacă nu cumva simte nevoia să-și dea demisia după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase de la Constanța. Șapte oameni au decedat în aceasă dimineață, după ce un incendiu puternic a cuprins salonul ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, secție ATI pentru pacienții Covid-19.

„Vreți să spuneți că au murit oameni pentru că Arafat nu a demisionat?! Am explicat ce face DSU. Doctorul Arafat nu e Superman, care să rezolve toate problemele. Nici instituțiile aflate în coordonarea lui nu sunt instituții de supraputere să rezolve absolut toate problemele. Totul depinde de nivelul în care există competență pentru rezolvarea unei probleme.

La acest moment, din păcate, noi am răspuns, am venit, am făcut tot ce este posibil... Nu eu, ci colegii care au venit.  Se știe că au fost controale făcute. Se știe că au fost sesizări făcute. Urmează să stabilească dosarul penal și procurorul care sunt responsabilitățile pe linie penală și vina și așa mai departe”, a spus Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.