Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat pune degetul pe rană, după valul de morți pe litoral: Lumea nu înțelege asta

raed arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că valul de morți care se înregistrează pe litoral se datorează oamenilor iresponsabili care intră în apa mării, deși este arborat steagul roșu. Arafat le transmite aventurierilor că nu este vorba numai despre ei ci pun în pericol și viața salvamarilor.

"În momentul în care salvamarul emite un avertisment, pune steagul roșu, înseamnă că este periculos să intri în apele mării. Din păcate, în fiecare an avem această discuție. În fiecare an sunt oameni care încalcă aceste avertizări, nu le respectă și intră. Şi tragediile se repetă (...) Avem trei decese de la un singur eveniment, să zicem, plus doi care au fost duşi la spital, iar în altă locație, tot la Mamaia, avem o persoană care a fost scoasă în stare gravă", a declarat Raed Arafat, la Antena 3 CNN.

Raed Arafat: lumea nu înțelege

"Ce nu înțelege lumea este că nu e vorba de ei numai, este vorba de ceilalți care fug după ei să le salveze viața. Deci ei pun viața salvamarului în pericol. Când vede lumea că sunt unii în apele mării, se încurajează să intre și alții după ei și de fiecare dată repetăm discuția.

Nu este normal să nu se respecte indicațiile salvamarului și cel mai important lucru, salvamarul, dacă se confruntă cu oameni care nu ascultă recomandările, normal că poate să apeleze la forţele de ordine", a adăugat Arafat.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.