Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat, reacţie nervoasă la adresa presei care-l întreba despre demisie

raed arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a participat la o conferinţă de presă, alături de ministrul Sănătăţii şi secretarul de stat Săndesc, pe tema tragediei din Colectiv. "Bombardat" de jurnalişti cu întrebări despre o eventuală demisie şi despre informaţiile false pe care le-a oferit despre activitatea ISU, Arafat a avut o ieşire nervoasă şi a precizat că nu demisionează.

Vezi şi: Raed Arafat vorbește despre DEMISIE: Mă pun la dispoziția premierului

"Dacă nu dăm informaţii şi tăcem până se termină ancheta, ni se spune că nu dăm informaţii. Dacă dăm informaţiile pe care le avem în acel moment şi revenim, înseamnă că am avut puterea să corectăm. Şi acum îmi cer scuze pentru că am dat informaţii care in final a rezultat că nu sunt complete", a spus Raed Arafat, vizibil enervat. Acesta a mai declarat abia ieri că ISU ştia despre existena clubului Colectiv.

Raed Arafat a afirmat, ulterior, la Antena 3, că nu vrea să genereze un precedent periculos: orice funcţionar care ar vrea să scape de un ministru ar putea ascunde un document şi, ulterior, să-l scoată la lumină.

Şi ministrul Sănătăţii a încercat să-i ia apărarea lui Arafat. "Tema nu era demisia domnului Arafat, cu tot respectul", a precizat ministrul, ca răspuns la avalanşa de întrebări.

Citește și: PNL cere demisia lui Raed Arafat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.