Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat: 'Vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor, când se iau'

Inquam Photos / Octav Ganea
Raed Arafat

Șeful DSU Raed Arafat a declarat pentru Libertatea, după noul record de infecții din ultimele 24 de ore, că „vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor":

  • Din păcate, numărul deceselor va continua să fie ridicat și poate să crească. Noi nu vedem însă decesele în cifre seci, fiecare deces este un om, este tată, mamă, rudă. Ca să protejăm populația și să reducem numărul, soluția este respectarea regulilor pe care unii încearcă în continuare și foarte intens să le batjocorească.
  • Mâine, probabil, numărul va fi mai scăzut, pentru că de regulă, în weekend, numărul testelor și trecerea lor în registre sunt reduse, dar trendul este crescător și ne așteptăm la creșteri”.
  • Așteptăm să iasă și legea promulgată astăzi. Dar vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor, când se iau. O să zică lumea că se iau măsuri dure, chiar dacă nu sunt naționale, ci vor fi pe zone. Dar măsurile se iau pentru că nu se respectă măsurile compensatorii, adică purtarea măștii, distanțarea, evitarea aglomerației și așa mai departe. Vom putea interveni doar local

Citește și: Profeție devastatoare a unui doctor: Dacă nu se termină cu teoriile conspiraționiste, vom avea același scenariu ca în Italia .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.