Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raețchi îl ia la mișto pe Rizea

raetchicampanie

Cristian Rizea și-a periclitat visul de a deveni primarul Sectorului 5 după mica revoltă pe care a încercat-o în sânul PSD-ului, care i-a adus suspendare pe o perioadă de 6 luni. Ca să nu stea degeaba a început, în umbră, o anti-campanie împotriva lui Ovidiu Raețchi, care vrea să fie candidatul PNL la Sectorul 5.

Deputatul PNL ia la mișto încercarea lui Rizea, dar punctează și miza eforturilor depuse de social democrat.

”Știu deja de ceva vreme că - plecând de la "lipsa mea de succes" - vajnicii spin-doctori ai stângii (Iohannis vinde copii) au pregătit, după posibilități, o anti-campanie "Raețchi e rău". Când miza e un buget de 160 milioane de euro, pot înțelege că oamenii aștia vor să ne jucăm puțin House of Cards pe surse neasumate. Dar începutul e așa de dezamăgitor și vesel, încât mă simt nevoit chiar eu să le promovez știrea apărută azi (miercuri n.red.): "Conform surselor citate, Raețchi miza, acum câteva luni, pe un eventual sprijin electoral din partea clanului Bercea, dar condamnarea infractorului recidivist Sandu Anghel (zis „Bercea Mondial") i-a spulberat planurile". Nu mi-e foarte clar de ce l-au ales tocmai pe Bercea ca să se țină de matrapazlâcuri cu mine (probabil că restul băieților cu burți și tatuaje sunt deja social-democrați), dar l-au ales absurd, fără o căutare pe Google: Bercea e arestat încă din februarie 2011 și e condamnat definitiv încă din septembrie 2012 la 10 ani de închisoare. Data viitoare când mai salvați sectorul 5 - păstrat atât de cast de Vanghelie și Hrebenciuc în ultimii 15 ani - de malversațiunile lui Raețchi, căutați totusi pe Wikipedia infracțională un mafiot în libertate în ultimii cinci ani. Altfel, poza e OK și gramatica - onest, remarcabilă”, scrie deputatul liberal pe pagina lui de Facebook.

În ultimele zile, Cristian Rizea s-a apucat să facă turul publicațiilor online pentru a plăti articole defăimătoare la adresa lui Ovidiu Raețchi. Mesajele de atac sunt clasice: asociere cu mafioți, dar și cu oameni de afaceri care au interese să îl pună pe liberal primar.

Citește și Cristian Rizea continuă campania tip ”Vanghelie”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.