Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal a abandonat la turneul de la US Open: Novak Djokovic și Juan Martin del Potro, în finală

ATP
nadal

Juan Martin Del Potro este primul jucător calificat în finala de simplu masculin la US Open 2018, argentinianul beneficiind de abandonul liderului ATP Rafael Nadal, care a acuzat dureri la genunchiul drept, scrie Mediafax.

Argentinianul revine, pentru prima dată după parcursul de excepţie din 2009, încheiat cu victorie în faţa lui Roger Federer şi trofeu, în meciul de titlu de la Flushing Meadows, după o victorie obţinută înainte de limită în faţa lui Rafael Nadal.

Citește și Lovitură pentru Adina Florea după ce a fost propusă la șefia DNA: Un om de afaceri cere redeschiderea unei anchete penale

Argentinianul a câştigat un prim set intens şi spectaculos, de o oră şi 9 minute, în care l-a dominat în raliu pe liderul mondial, cu 7-3 în tiebreak, apoi Rafael Nadal a fost împiedicat să mai lupte de dureroasa tendinită de la genunchiul drept.

Ibericul, cu 12 ore şi 31 de minute petrecute pe teren în precedentele trei partide, a mai rezistat pe teren un set, înclinându-se cu 2-6, înainte de a se retrage.

Juan Martin Del Potro, locul 3 ATP, ajunge, astfel, în finală, cu un singur set cedat, în sferturi, în faţa americanului John Isner.

Juan Martin del Potro îl va întâlni pe Novak Djokovic, locul 6 ATP, în finala de simplu masculin la US Open 2018. Dacă sârbul va câștiga în ultimul act la openul american, își va însuși cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam din carieră și îl va egala astfel pe Pete Sampras.

Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului de la US Open după ce a trecut de japonezul Kei Nishikori în minim de seturi, scor 6-2, 6-4, 6-2.

Sârbul a câștigat turneul de la US Open în 2011 și 2015.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.