Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal a dat Facebook-ul peste cap, după ultima sa actualizare a statusului

media.ro
rafael nadal Maria Francisca Perello

Pagina oficială de facebook a jucătorului de tenis Rafael Nadal a atras atenția, în cursul zilei de luni, cu o actualizare care i-a bulversat pe fani. „M-am căsătorit” este mesajul ce apare pe pagina de socializare a vedetei spaniole, prin care acesta își anunță căsătoria cu Maria Francisca Perello.

Postarea a fost urmată de un total de aproape 350 de mii de like-uri, 38 de mii de comentarii și 1.600 de ditribuiri pe facebook. În realitate, Rafael Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, actualizarea statutului său pe facebook venind la mai bine de un an și jumătate de la eveniment. Evident, postarea a dat loc la nenumărate glume pe seama spaniolului.

Rafael Nadal participă zilele acestea la turneul de la Roland Garros, unde s-a calificat, luni în sferturile de finală, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-0, urmând să îl întâlnească în actul următor pe argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (10 ATP).

Dacă va câștiga la Roland Garros, Rafael Nadal va depăși recordul de 20 de Grand Slam-uri câștigate, record pe care îl deține la egalitate cu Roger Federer, cel care s-a retras înainte de optimi de la marele premiu parizian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.