Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, absent din tenisul mondial de aproape un an, va întâlni un jucător venit din calificări la Brisbane

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, absent din tenisul mondial de aproape un an din cauza unei accidentări, va întâlni un jucător venit din calificări la revenirea în competiţie, cu ocazia primului tur al turneului de tenis de la Brisbane, competiţie de pregătire în vederea Openului Australiei în cursul căreia japoneza Naomi Osaka va reveni la rândul ei pe teren, conform tragerii la sorţi efectuată sâmbătă, informează AFP.

Data disputării meciului (duminică sau luni) şi numele adversarului fostului lider mondial (37 ani), câştigător a 22 de titluri de Mare Şlem, vor fi cunoscute ulterior, calificările urmând să se încheie sâmbătă după-amiază.

Printre cei care dispută calificările pentru tabloul principal se află austriacul Dominic Thiem şi argentinianul Diego Schwartzman, doi foşti jucători de Top-10 mondial.

Nadal nu a mai jucat de la înfrângerea suferită la Openul Australiei, în ianuarie 2023, după care a suferit două operaţii la şold care l-au ţinut departe de teren şi au pus sub semnul întrebării cariera sa sportivă.

Revenirea sa la Brisbane, turneu pentru care a obţinut un "wild card", este foarte aşteptată ţinând cont de faptul că ar putea fi ultimul sezon din cariera sa.

La rândul ei, revenirea lui Naomi Osaka este foarte aşteptată. Ea nu a mai jucat de la Pan Pacific Open de la Tokyo, din septembrie 2022, fiind confruntată cu numeroase probleme de sănătate mentală, dar şi cu naşterea primului său copil în luna iulie.

Osaka, care a beneficiat şi ea de "wild card" la Brisbane, o va întâlni în primul tur pe germanca Tamara Korpatsch, a 84-a jucătoare a lumii.

Turneul de la Brisbane (WTA 500 şi ATP 250) se va desfăşura în perioada 31 decembrie-7 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.