Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, candidat minunat pentru președinția clubului Real Madrid

www.agerpres.ro
Rafael Nadal

Rafael Nadal a impresionat nu numai în sportul alb, ci și în sportul rege. Madrilist convins, jucătorul de tenis este văzut ca un candidat perfect pentru a ocupa funcția de președinte al clubului Real Madrid, scrie Mediafax.

Declarația vine chiar de la actualul președintel al Realului, Florentino Perez, care are 72 de ani și se gândește să se retragă în curând. Aflat de 15 ani la conducerea echipei blanco, ca președinte, Perez îl vede pe Rafael Nadal ca "un punct de referință" în lumea sportului și în afara ei.

Conform publicației El Confidencial, Perez, care e un mare admirator al liderului ATP, îl descrie ca pe "unul dintre cei mai buni ambasadori din lume ai Realului". În plus, șeful cel mare de pe Santiago Barnabeu susține că, pe viitor, Rafa are ușile deschise la club: "Nadal ar fi un candidat minunat pentru președinția Realului".

Cu toate acestea, una dintre condițiile pentru a deveni președinte al madrilenilor este aceea de a fi membru în club de cel puțin 20 de ani, iar Nadal este membru din 2011. Așadar, abia din 2031, când va avea 45 de ani, liderul ATP poate să candideze la această funcție.

Citește și: Novak Djokovici îl consideră vinovat pe arbitrul Carlos Ramos pentru că a împins-o pe Serena Williams la limită

În plus, chiar și Nadal a recunoscut că și-ar dori funcția, iar un amănunt interesant este că a vorbim la persoana I plural despre Real:

"Mi-ar plăcea să fiu președinte la Real Madrid. Clubul are un mare președinte și nu e ceva la care să te poți gândi astăzi. Suntem bine așa cum suntem și nu cred că Real are nevoie de mine, dar nu poți să știi ce se poate întâmpla în viitor", a spus Nadal.

Rafael Nadal este lider în clasamentul ATP și Nadal a strâns o avere de peste 200 de milioane de dolari în toată cariera.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.