Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, deţinătorul recordului de titluri la Roland Garros, îl va înfrunta pe Novak Djokovic, în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem

atptour.com
rafael nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, deţinătorul recordului de titluri la Roland Garros, îl va înfrunta pe sârbul Novak Djokovic, campionul en titre, în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Paris, după ce a reuşit o victorie în cinci seturi în faţa canadianului Félix Auger-Aliassime, cu 3-6, 6-3, 6-2, 3-6, 6-3, duminică, într-un meci care a durat aproape patru ore şi jumătate, transmite AFP, citat de Agerpres.

Djokovic, care la ediţia de anul trecut l-a învins pe Nadal în semifinale la Paris, se află într-o cursă de urmărire pentru egalarea recordului de titluri de Mare Şlem, stabilit de Nadal la Australian Open (21), sârbul având 20 de trofee majore în palmares.

Djokovic, liderul mondial, a avut o misiune facilă în optimi în faţa argentinianului Diego Schwartzman, pe care l-a învins cu 6-1, 6-3, 6-3.

Pentru Nadal, care vineri va împlini 36 de ani, meciul epuizant cu Auger-Aliassime, numărul 9 mondial, poate lăsa urme adânci, având în vedere problemele sale fizice, astfel că Djokovic are prima şansă în acest duel al titanilor.

Fenomenalul spaniol Carlos Alcaraz a reuşit calificarea în primul său sfert de finală la Roland Garros, după o victorie fără probleme în faţa vicecampionului olimpic rus Karen Hacianov, cu 6-1, 6-4, 6-4.

Alcaraz, deja numărul 6 mondial la 19 ani, va juca pentru un loc în careul de aşi cu germanul Alexander Zverev, al treilea favorit, pe care l-a zdrobit în finala turneului de la Madrid, la începutul lunii, cu 6-3, 6-1. Pentru Alcaraz va fi al doilea sfert de finală la un Mare Şlem, după cel atins anul trecut la US Open.

Alexander Zverev a câştigat şi el în optimi în trei seturi, 7-6 (13/11), 7-5, 6-3 cu spaniolul Bernabe Zapata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.