Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal, după nominalizarea la Premiul Laureus: 'Sunt onorat să fiu nominalizat din nou, însă... în acest an... hai Leo Messi, o meriţi'

atptour.com
rafael nadal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, nominalizat pentru Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al anului 2022, crede că fotbalistul argentinian Lionel Messi merită această distincţie, relatează cotidianul belgian La Derniere Heure.

În opinia lui Nadal, cel mai bun sportiv al anului trecut este Messi. "Sunt onorat să fiu nominalizat din nou, însă... în acest an... hai Leo Messi, o meriţi", a scris spaniolul pe reţelele de socializare. Nadal a primit deja de două ori acest prestigios trofeu, în 2011 şi 2021, potrivit Agerpres.

Nadal a fost unul dintre protagoniştii anului trecut, în care a câştigat două turnee de Mare Şlem. Dar Messi a cucerit Cupa Mondială şi a devenit o adevărată legendă în ţara sa, la fel ca un anume Diego Maradona, scrie ziarul citat.

Messi, Nadal şi pilotul olandez de Formula 1 Max Verstappen se numără printre nominalizaţii pentru Premiul Laureus. Alături de cei trei, pe lista se mai află baschetbalistul american Stephen Curry, atletul suedez Armand Duplantis şi fotbalistul francez Kylian Mbappe.

La feminin, sportivele nominalizate pentru Premiul Laureus sunt jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, înotătoarea Katie Ledecky şi schioarea Mikaela Shiffrin, ambele din Statele Unite, atleta jamaicană Shelly-Ann Fraser-Price şi fotbalista spaniolă Alexia Putellas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.