Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal e de NEOPRIT! Vrea să-i învingă pe Federer și Djokovic: 'Aş adora ca lucrurile să se întâmple astfel'

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, devenit cel mai titrat jucător de tenis în turneele de Mare Şlem, cu 21 de trofee - faţă de 20 obţinute de Novak Djokovic şi Roger Federer -, după ce a câştigat duminica trecută Australian Open, a afirmat că "ar adora" să-şi păstreze acest record şi chiar să-l îmbunătăţească, informează AFP, arată Agerpres.

"Eu vreau să fiu cel care câştigă cele mai multe titluri de Mare Şlem la finalul cursei dintre noi trei (Federer, Djokovic)! Pentru că da, să fim clari, asta se joacă între noi trei. Da, aş adora ca lucrurile să se întâmple astfel", a declarat nr. 5 mondial într-o conferinţă de presă la Mallorca, după revenirea de la Openul australian.

"Dar acest lucru nu mă obsedează, nu voi fi frustrat dacă nu se întâmplă. Absolut deloc", a adăugat el, precizând totodată că nu crede că cele 21 de titluri sunt suficiente pentru a rămâne el cel care are cele mai multe.

Fostul lider mondial a afirmat că s-a bucurat că a putut gusta din nou ''sportul de înalt nivel" la Openul Australiei, la doar câteva luni de la operaţia sa la piciorul drept.

"A fost o experienţă de neuitat, am putut savura din nou sportul la cel mai înalt nivel, un lucru care îmi era dificil de imaginat în urmă cu câteva săptămâni", a declarat Nadal.

Rafael Nadal a triumfat duminica trecută la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului de la Melbourne, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev cu 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 şi a devenit primul jucător din lume cu 21 de titluri majore în palmares.

Nadal a obţinut al doilea său titlu la Australian Open după cel din 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.