Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal își susține un rival: 'Novak Djokovic nu merita să fie huiduit la US Open'

www.gsp.ro
Rafael Nadal

Rafael Nadal (2 ATP) și-a arătat susținerea față de Novak Djokovic (1 ATP), după ce sârbul a fost huiduit de publicul de la US Open, în urma retragerii sale din partida disputată împotriva lui Stan Wawrinka (23 ATP), din optimile de finală, cauzată de o accidentare la umăr, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă îl atenționează pe Klaus Iohannis: Au trecut deja câteva zile

Novak Djokovic s-a retras din partida disputată cu Stan Wawrinka, la scorul de 4-6, 5-7, 1-2, din cauza unei accidentări la umăr suferite în timpul unui antrenament.

Anunțul că Djokovic s-a retras din partida cu Wawrinka a atras nemulțumirea publicului de pe stadionul ”Arthur Ashe” și numărul 1 mondial ATP a fost huiduit în timp ce ieșea din arenă.

Citește și: EXCLUSIV Fostul șef al Poliției Caracal și soția sa, proaspăt pensionați, au încercat să-și ascundă veniturile?

În conferința de presă de după partida cu Marin Cilic (22 ATP), încheiată cu scorul de 6-3, 3-6, 6-1, 6-2, în favoarea spaniolului, Rafael Nadal a menționat faptul că Djokovic s-a retras doar pentru că nu a avut o altă alternativă.

”Novak Djokovic nu merita să fie huiduit. Cred că este un atlet extraordinar. Dacă a trebuit să se retragă a fost din cauză că nu ar mai fi putut continua. Pentru el, este mult mai dureros decât pentru spectatorii de pe stadionul Arthur Ashe. A ratat o oportunitate să câștige un alt Grand Slam, jucând pe una dintre suprafețele sale favorite, după ce tocmai a câștigat Wimbledon. Ar fi fost o oportunitate bună pentru el”, a declarat Nadal.

Citește și: Surse Cazul Caracal. Ce se va întâmpla astăzi

Rafael Nadal va evolua, în sferturile de finală de la US Open, împotriva lui Diego Sebastian Schwartzman (21 ATP).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.