Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal și Roger Federer se vor lupta în finala mastersului de la Shanghai

Rafa Nadal

Mastersul de la Shanghai va avea parte de finala mult dorită de toți fanii tenisului: Nadal și Federer, primii doi favoriți, s-au calificat, azi, în ultimul act al turneului chienz și promit o finală de zile mari duminică.

Liderul Rafael Nadal s-a calificat astăzi în finală după victoria în două seturi obținută în fața croatului Marin Cilici (5 ATP). Ibericul s-a impus după două seturi echilibrate, scor 7-5, 7-5, și a ajuns la 16 victorii consecutive în circuit, toate obținute pe hard!

Roger Federer (2 ATP) l-a urmat pe Nadal în finală câteva ore mai târziu. Elvețianul s-a impus în trei seturi în fața argentinianului Juan Martin Del Potro (23 ATP), scor 3-6, 6-3, 6-3, scrie gsp.ro.

Va fi cea de-a patra confruntare din acest an dintre Nadal și Federer. Elvețianul a câștigat precedentele trei dispute cu marele său rival, învingându-l pe acesta în finalele de la Australian Open și Miami și în turul III la Indian Wells.

Per total, Nadal îl conduce pe Federer cu 23-14 în raportul meciurilor directe, dar elvețianul a câștigat ultimele patru confruntări. Spaniolul nu l-a mai învins pe Federer din ianuarie 2014, când îl învingea în semifinalele de la Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.