Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal îl învinge pe Adrian Mannarino în bătălia stângacilor și ajunge în sferturi la Australian Open

telegraphindia.com
Rafael Nadal

Rafael Nadal își continuă drumul spre obținerea recordului de 21 de titluri de Grand Slam la masculin, după ce a câștigat duminică bătălia stângacilor, împotriva francezului Adrian Mannarino, cu 7-6(14), 6-2, 6-2 și s-a calificat în sferturile de finală ale Openului Australiei, anunță Mediafax.

Singurul fost campion rămas pe tabloul masculin, Nadal, câștigătorul din 2009, este la egalitate, cu 20 de titluri majore, cu Roger Federer, accidentat, și cu Novak Djokovic, de nouă ori câștigător la Melbourne Park, care a fost expulzat din Australia înainte de începerea turneului.

Mannarino pierduse ambele întâlniri anterioare cu Nadal și a intrat în concurs după o victorie solicitantă în turul al treilea în fața rusului Aslan Karatsev, într-un meci care a durat patru ore și 39 de minute.

După un set inaugural intens, ce a durat 81 de minute și care a inclus un tie-break de 30 de puncte, francezul de pe locul 69 a obosit repede sub soarele arzător al după-amiezii de pe Rod Laver Arena, Nadal a pecetluit victoria cu un as la prima minge de meci.

Fostul număr unu mondial îl va întâlni în continuare în sferturi un alt stângaci, pe canadianul Denis Shapovalov (14 ATP), care l-a învins tot duminică pe favoritul numărul 3, germanul Alexander Zverev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.