Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal nu pune prea multă presiune asupra sa înaintea primului său turneu după mai bine de un an

express.co.uk
rafael nadal

Spaniolul Rafael Nadal nu pune prea multă presiune asupra sa înaintea primului său turneu după mai bine de un an, relatează AP.

În vârstă de 37 de ani, Nadal va reveni săptămâna viitoare la Brisbane International, după aproape un an de absenţă de pe teren din cauza unei accidentări la şold. Ultimul meci disputat de spaniol a fost o înfrângere în turul al doilea la Australian Open, în ianuarie, iar Nadal a decis în cele din urmă să se opereze la şoldul său problematic în iunie.

Mii de oameni au stat la coadă pentru a-l vedea pe Nadal vineri, la o apariţie în faţa fanilor în centrul oraşului Brisbane. Nadal a ţinut să minimalizeze perspectiva unui titlu la Brisbane sau a unei a treia coroane la Australian Open, turneu care va începe pe 14 ianuarie la Melbourne.

"Este imposibil să mă gândesc să câştig turnee astăzi", a spus el. "Ceea ce este cu adevărat posibil este să mă bucur de revenire. Nu mă aştept la multe la un an fără să fiu pe teren".

Nadal a declarat că 2024 va fi probabil ultimul său an în circuitul profesionist. Dar el s-a declarat încurajat de forma sa fizică, mărturisind că se simte mult mai bine decât se aştepta în urmă cu o lună.

"Nu pot avea obiective pe termen super lung, pentru că nu mă văd jucând o perioadă super lungă de timp", a declarat el vineri. "Nu ştiu cum vor merge lucrurile în continuare. Nu sunt un jucător care încearcă să anticipeze ce se poate întâmpla pe termen scurt, iar pe termen mediu este şi mai greu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.