Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal spune că nu este sigur dacă va participa la Australian Open

nadal rafael

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 6 ATP, revenit după o accidentare, a declarat că, în acest moment, nu este sigură participarea lui la Australian Open, primul grand slam din 2022, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

Vineri şi sâmbătă, Rafael Nadal a jucat două meciuri la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi şi a suferit tot atâtea înfrângeri, scor 3-6, 5-7, cu britanicul Andy Murray, şi 7-6 (4), 3-6, 6-10, cu rusul Denis Şapovalov.

Jucătorul spaniol a revenit pe teren la patru luni de la ultima sa apariţie, care a fost la turneul de la Washington, din august. Accidentat la picior, el a ratat turneul de la Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo şi US Open.

"Ideea este să merg acolo şi să fac tot ce pot în Australia. Dar, sincer să fiu, nu pot garanta nimic. Trebuie să vorbesc cu echipa mea. Trebuie să văd cum reacţionează corpul meu după aceste două meciuri şi atunci va veni timpul să iau decizii. În acest moment, merg înainte zi de zi. Am nevoie de timp. Situaţia este dificilă, dar accept asta. Am putut participa la două meciuri (n.r. - la Abu Dhabi) şi chiar am avut şansele mele, aşa că dacă punem asta în perspectivă, este ceva foarte pozitiv", a declarat Nadal.

Australian Open va avea loc în perioada 17-30 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.