Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafael Nadal va juca la Madrid după o lună de pauză

nadal rafael

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care nu a mai jucat de o lună după ce a suferit o fractură de stres la coaste la Indian Wells, a anunţat pe reţelele de socializare că va reveni în competiţie săptămâna viitoare la Masters 1.000 de la Madrid, cu trei săptămâni înainte de Roland Garros (22 mai-5 iunie), scrie AFP.

"Deşi am avut puţin timp să mă pregătesc şi va fi greu, sunt nerăbdător să joc şi să joc acasă, ocaziile fiind rare. Voi încerca să o fac cât mai bine. Ne vedem la Madrid", a scris pe Twitter spaniolul, care a anunţat în urmă cu o săptămână că a reluat antrenamentele.

Nadal s-a accidentat luna trecută în finala de la Indian Wells, pierdută în faţa americanului Taylor Fritz, şi a ratat turneele de la Monte Carlo şi Barcelona. Pe 22 martie, el a declarat că va lipsi între patru şi şase săptămâni.

Tenismanul de treisprezece ori învingător la Roland Garros a ratat începutul sezonului pe zgură, suprafaţa sa favorită. După Madrid, el va avea şansa să participe la Masters 1.000 de la Roma săptămâna următoare.

Înainte de a se accidenta, la 35 de ani şi deşi nu mai jucase practic de şase luni, Nadal a avut un debut de sezon de excepţie, doborând în Australia recordul de trofee de Mare Şlem, cu al 21-lea titlu. El a câştigat primele sale douăzeci de meciuri în acest an, până la finala de la Indian Wells.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.