Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rafinha spune că Luciano Spalletti nu l-a vrut la Inter Milano

FedeNerazzurra
Rafinha
Mijlocașul brazilian, Rafinha, se va întâlni în etapa a treia din grupele Ligii Campionilor cu echipa la care a evoluat în a doua jumătate a sezonului trecut, Inter Milano.
Jucătorul de 25 de ani a fost împrumutat de Barcelona la echipa Nerazurra în ianuarie 2018, formație pentru care a jucat 17 meciuri și a marcat două goluri. Rafinha a revenit pe Nou Camp la începutul verii.
"Spalletti este un antrenor mare, dar cred că nu a vrut să mă păstreze. Inter este în inima mea, credeam că o să rămân acolo, dar la final au ales alți jucători", a spus Rafinha, potrivit gazzetta.it.
"Știu că în vară suporterii lui Inter s-au mobilizat și au creat și un hashtag #luațilperafinha. O dovadă de afecțiune, care m-a schimbat foarte mult. La Milano m-am simțit foarte bine, a fost totul natural.
Am păstrat legătura cu fotbaliștii de acolo, cu medicii și managerii. Oricum ușile sunt închise și nu cred că vor fi redeschise.
Acum sunt bine la Barcelona, sunt într-un moment foarte bun", a mai spus mijlocașul brazilian.
Referitor la partida din Liga Campionilor de miercuri, 23 octombrie, FC Barcelona - Manchester United, de la ora 22:00, Rafinha a precizat: "Inter este o echipă puternică și sper să meargă mai departe în Liga Campionilor. Dacă voi înscrie împotriva lor, nu voi sări de fericire, din respect pentru nerazzurri pentru că sunt o parte din mine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.