Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răfuieli mafiote în fotbalul european - Un fost ’galactic’ al lui Real Madrid ar fi ordonat asasinarea lui Darko Kovaevic

Real Madrid stadion

Raul Bravo, cel care a fost arestat în luna mai, fiind capul unei rețele de trucare de meciuri în Spania, este suspectat de poliția greacă pentru atacul asupra lui Darko Kovaevic, notează gsp.ro

Pe 7 ianuarie, o știre făcea înconjurul lumii. În sudul Atenei, doi indivizi cu cagule pe cap au tras asupra lui Darko Kovacevic în apropierea casei sale și au dispărut cu o mașină, fostul internațional sârb în vârstă de 46 de ani scăpând cu viață. A ajuns la spital doar pentru a i se trata rănile de la genunchi și la încheieturi, provocate în momentul când Kovacevic s-a aruncat la pământ.

Zece zile mai târziu, cotidianul Telegraf, care apare la Belgrad, a dezvăluit cine ar fi pus la cale „tentativa de asasinat”, cum a fost investigat inițial acest atac armat. Poliția elenă îl suspectează pe Raul Bravo, ex-jucător al lui Real Madrid, coechipier cu Kovacevic la Olympiakos între 2007 și 2009.

A fost atacat site-ul Curții de Conturi - Solicitare inedită a hackerilor

Potrivit Telegraf, anchetatorii au descoperit mașina folosită, arsă, dar nu au găsit încă niciun glonț. Și, în opinia lor, ar fi putut fi doar un avertisment. Și bănuiesc că au folosit gloanțe oarbe, numai pentru a-l speria.

„Kovacevic ar fi putut avea informații despre blaturile din Spania”, a comentat Gazzetta dello Sport, legând acest caz de „Operațiunea Oikos”, un dosar de trucare de meciuri din Spania. Care duce direct la Raul Bravo.

Raul Bravo este considerat capul rețelei care aranja partide în primele două divizii iberice împreună cu Carlos Aranda, fost coleg la Academia de juniori a lui Real. Cei doi fiind implicați în trecut în multe cazuri de atacuri armate, mașini furate și trafic de droguri.

Bravo și Aranda au fost arestați în luna mai, fiind apoi eliberați pe cauțiune (100.000 de euro). Dar, amintește Marca, Bravo a negat vehement când a ieșit din închisoare: „Tot ce s-a vorbit e un rahat. Sunt liniștit, nu există nimic împotriva mea. Știu că totul se va termina bine”. La 38 de ani, joacă în prezent la Unio Esportiva Gandia, o echipă din campionatul regional valencian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.