Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiduri ale aviaţiei israeliene asupra unor poziţii deţinute de armata siriană

golan



'Armata israeliană a avut ca ţintă nouă poziţii ale armatei siriene ca răspuns la atacul dinspre teritoriul sirian în urma căruia a fost ucis un adolescent israelian, iar alţi doi civili israelieni răniţi', a anunţat un comunicat militar.


'Poziţiile vizate au inclus posturi de comandă siriene şi rampe de lansare. Ţintele au fost atinse', a precizat comunicatul.


'Rezidenţi din nordul Israelului au auzit explozii de partea siriană a graniţei', a făcut cunoscut la rândul său site-ul israelian de informaţii Ynet.


Un adolescent arab israelian în vârstă de 13 ani a fost ucis duminică pe Înălţimile Golan, în cel mai grav incident armat petrecut în zona ocupată de Israel a platoului, de la declanşarea războiului civil din Siria în 2011.


Armata a vorbit despre 'un atac intenţionat' asupra unei maşini civile comis de forţe din Siria şi, potrivit unui purtător de cuvânt, tancuri israeliene au ripostat contra unor poziţii deţinute de armata siriană, fără să se înregistreze victime.


Surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de radioul public israelian, au afirmat că proiectilul a fost tras duminică de armata siriană, ceea ce armata israeliană, la solicitarea AFP, nu a dorit să comenteze.


În luna martie, aviaţia militară israeliană a bombardat poziţii ale armatei siriene la câteva ore după explozia unei bombe care a rănit patru soldaţi israelieni pe Înălţimile Golan.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.