Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raidurile anti-drog ale Poliției în discotecile din Tbilisi a scos mii de georgieni pe străzi/ VIDEO

geworld.ge
georgia proteste

Mii de persoane au manifestat sâmbătă în capitala Georgiei, Tbilisi, pentru a denunţa raidurile poliţiei în discoteci în cadrul unei campanii de luptă împotriva drogurilor, relatează AFP preluat de agerpres.

ACUZAȚII Jandarmii ar fi fost trimiși în Piața Victoriei cu arme de război. Șeful IPP: Au venit înarmați cu pistoale-mitralieră de tip UZI/ FOTO

Dansând pe muzică electronică şi fluturând torţe fumigene colorate, manifestanţii s-au adunat în faţa sediului parlamentului georgian de pe principala arteră a oraşului, după ce poliţia a făcut percheziţii în două discoteci din Tbilisi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

În aceste operaţiuni au fost arestaţi opt presupuşi vânzători de droguri, a anunţat şeful departamentului poliţiei criminale din cadrul Ministerului de Interne, Mamuka Chelidze, în cursul unei conferinţe de presă.

Unii dintre clienţii prezenţi în discoteci în momentul raidurilor au afirmat că poliţia a făcut uz de forţă în mod disproporţionat la adresa lor şi că descoperirea de droguri în timpul percheziţiilor a fost pusă în scenă de poliţişti.

Aproximativ 20 de clienţi au fost reţinuţi pentru scurt timp.

Guvernul de la Tbilisi este criticat de apărători ai drepturilor omului pentru aplicarea unei politici intransigente de luptă împotriva drogurilor. Consiliul Constituţional al Georgiei a recomandat anul trecut legalizarea consumului de marijuana.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.