Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank anunţă lansarea unei noi platforme de comunicare şi interacţiune cu clienţii

Raiffeisen

Raiffeisen Bank anunţă lansarea în faza-pilot o noii platforme de comunicare şi interacţiune cu IMM-urile şi cu clienţii Premium Persoane Fizice - RaiConnect.

Potrivit unui comunicat de presă al băncii, transmis joi AGERPRES, aplicaţia va asigura legătura audio-video la distanţă între clienţi şi responsabilii bancari dedicaţi.

"Mă bucur că am reuşit să implementăm acest nou model de comunicare cu clienţii, prin RaiConnect. În această primă fază avem o echipă de 9 bancheri dedicaţi clienţilor IMM şi 10 bancheri dedicaţi clienţilor Premium, colegi entuziaşti şi experimentaţi din toate regiunile ţării care contactează clienţii şi îi familiarizează cu acest serviciu de consultanţă la distanţă, cu scopul de a aduce banca mai aproape de ei şi de nevoile lor. Începutul este promiţător şi suntem receptivi la toate opiniile pe care le primim, atât de la colegi, cât şi de la clienţi, pentru a le integra şi a face din RaiConnect canalul preferat de comunicare al clienţilor noştri", declară Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.

În acelaşi timp, platforma RaiConnect ajută clienţii să-şi gestioneze mai uşor şi mai rapid situaţia financiară şi portofoliul de produse şi servicii bancare, scrie Agerpres.ro.

Raiffeisen Bank România are peste 20 de ani de activitate pe piaţa bancară din România şi peste 2,2 milioane de clienţi, persoane fizice şi juridice. Banca are mai mult de 4.800 de angajaţi, aproximativ 300 de agenţii în toată ţara, 720 de ATM-uri, 393 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi o reţea ce depăşeşte 24.500 de POS-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.