Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Bank oferă gratuit clienţilor persoane juridice semnătura electronică calificată

Raiffeisen

Raiffeisen Bank oferă gratuit clienţilor persoane juridice semnătura electronică calificată a Namirial SPA Italy, conform unui comunicat de presă al băncii.

"Raiffeisen Bank îşi continuă misiunea de a pune la dispoziţia clienţilor săi soluţii simple, sustenabile şi oferă gratuit o alternativă verde, fără hârtie, pentru semnătura electronică calificata. Acest beneficiu destinat clienţilor companii permite utilizarea semnăturii electronice calificate a Namirial SPA Italy, un partener de încredere al Raiffeisen Bank. Astfel, clienţii persoane juridice pot semnal digital, în condiţii securizate: documentaţia pentru procesul de actualizare a datelor companiei (pentru clienţii eligibili), pachetele de cont curent, cardurile de debit, cererile pentru aplicaţiile de internet şi mobile banking, contractele de finanţare şi alte documente acceptate de bancă în format electronic", se spune în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Pentru a afla mai multe detalii legate de semnătura electronică calificată, pusă la dispoziţie de Raiffeisen Bank, aceştia sunt invitaţi să acceseze pagina dedicată semnăturii electronice.

În plus, clienţii care deţin deja un certificat digital calificat sunt încurajaţi să utilizeze semnătura electronică certificată în relaţia cu banca.

În ultimii ani, Raiffeisen a intensificat procesul de simplificare şi transformare digitală, dezvoltând o serie de soluţii digitale de creditare, plăţi online şi cu dispozitive mobile care să răspundă nevoii clienţilor de a avea acces la servicii bancare oriunde, oricând.

Raiffeisen Bank oferă servicii universale de banking pentru 2,2 milioane de clienţi persoane fizice, 99.000 de IMM-uri şi 5.750 de companii mari şi medii. Peste 870.000 clienţi digitali folosesc aplicaţiile Raiffeisen Smart Mobile şi Raiffeisen Online. Banca are 4.900 de angajaţi şi o reţea de peste 333 de agenţii în toată ţara, aproximativ 720 de ATM-uri, 380 de maşini multifuncţionale (MFM-uri) şi 23.500 de POS-uri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.