Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raiffeisen Leasing vine în sprijinul clienţilor afectaţi de pandemia COVID-19. Ce beneficii au clienții

Raiffeisen

Raiffeisen Leasing vine în sprijinul clienţilor afectaţi de pandemia COVID-19, aceştia având posibilitatea de a opta pentru o perioadă de graţie de până la 3 luni pentru plata capitalului, plus 3 luni de prelungire a perioadei contractului de leasing, conform unui comunicat al companiei.

"Suntem pregătiţi la nivel strategic şi operaţional să fim alături de clienţii noştri prin măsuri de suport rapide şi flexibile pentru nevoile provocate de pandemia COVID-19. Discutăm cu fiecare client din domeniile de activitate afectate pentru a înţelege situaţia cu care se confruntă şi stabilim împreună în ce manieră îi putem sprijini. Este o perioadă în care cu toţii avem nevoie de veşti bune şi optimism şi ne dorim ca prin măsurile luate să aducem un plus de confort clienţilor în relaţia cu Raiffeisen Leasing şi să îi asigurăm că suntem alături de ei pentru a-i ajuta să depăşească provocările actuale", a declarat Bob De Man, CEO Raiffeisen Leasing, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VIDEO: Mărturia înfiorătoare a unui medic: ‘Ni s-a spus ca persoanele de peste 65 de ani trebuie lăsate să moară’

Raiffeisen Leasing adresează clienţilor rugămintea de a utiliza cu prioritate serviciul de semnătură electronică în relaţia cu compania, pus la dispoziţia clienţilor din anul 2019, care permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legală şi care are efectul juridic echivalent al unei semnături olografe.

Compania menţionează că procedura se efectuează integral online, fără hârtie, pe o platformă securizată şi certificată şi durează în jur de două minute. Soluţia de semnătură electronică la distanţă este certificată QSCD, în conformitate cu Regulamentul eIDAS.

Raiffeisen Leasing susţine, de asemenea, recomandările Raiffeisen Bank pentru utilizarea de către clienţi a aplicaţiilor de mobile şi online banking în această perioadă, limitarea pe cat posibil a vizitelor în agenţii, doar în cazuri de maximă necesitate, şi respectarea regulilor publicate de autorităţi privind distanţa faţă de alte persoane, precum şi numărul de persoane care să se afle într-o încăpere.

Citește și: Radu Tudor recționează după declarațiile președintelui: Bunicii noştri au stat în tranșee ani de zile

De asemenea, Raiffeisen Leasing precizează că activitatea angajaţilor companiei şi asistenţa acordată clienţilor se efectuează în condiţii de maximă siguranţă pentru securitatea şi sănătatea acestora şi pentru prevenirea răspândirii virusului.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen şi activează pe piaţa românească din anul 2002. Clienţii Raiffeisen Leasing sunt în principal persoane juridice, de la IMM-uri, la corporaţii multinaţionale şi municipalităţi, inclusiv persoane fizice. Compania are reprezentare naţională, fiind prezentă în toate oraşele mari din România prin agenţiile Raiffeisen Bank.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.