DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA SA Constanța a iniţiat licitația privind achiziţia contractului de lucrări: CL 31 - Staţie tratare apă, rezervoare şi conductă transport Hȃrşova

RAJA
RAJA

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziţia contractului de lucrări: CL  31 - “Staţie tratare apă, rezervoare şi conductă transport Hȃrşova; Gospodării de apă Năvodari; Reabilitare staţie pompare Ovidiu; Reabilitare staţii pompare ape uzate şi conducte de refulare Mamaia Sat; Gospodărie de apă Valu lui Traian; Reabilitare rezervor Medgidia; Staţie de clorare Vadu Oiiprin publicarea în SICAP a anunţului de participare nr. CN1021942 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 117-284882, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 19.08.2020.

Lucrările constau în lucrări de alimentare cu apă în zona Hȃrşova, staţie de clorare Vadu Oii, lucrări în gospodării de apă din zona Năvodari, reabilitare stație de pompare SP1 în Gospodăria de Apă Cota 20 Ovidiu, lucrări de reabilitare SPAU-uri și conducte de refulare în zona Mamaia Sat, lucrări în gospodării de apă din zona Năvodari, lucrări de alimentare cu apa în zona Valu lui Traian, lucrări de reabilitare gospodării de apă în Medgidia.

Valoarea estimată a contractului este de 34.812.051,00 lei, fără TVA.

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.