DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA SA Constanța a iniţiat procedura de licitație pentru contractul CL 10 - Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare Techirghiol

RAJA
RAJA

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziția contractului de lucrări: CL 10 -“Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi de canalizare, staţie nouă de pompare apă şi conducte aferente, din localitatea Techirghiol și reabilitarea şi extinderea reţelei de distribuţie din localitatea Biruinţa, judeţul Constanţaprin publicarea în SICAP a anunţului de participare nr. CN1021939 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 117-284881, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 18.08.2020.

Lucrările constau în reabilitare reţea distribuţie apă, extindere reţea de distribuţie apă, reabilitare reţea canalizare, extindere reţea canalizare, reabilitare staţie de pompare apă uzată, construire staţie nouă de pompare apă potabilă  în localităţile Techirghiol şi Biruinţa.

Valoarea estimată a contractului este de 34.310.914,00 lei, fără TVA.

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiții de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.