DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

RAJA SA Constanța a lansat licitația pentru CL9-`Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanța`

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziţia contractului de lucrări: CL9-“Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanțaprin publicarea în SICAP a anunţului de participare nr. CN1023725/18.08.2020 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 159-388850, având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 15.10.2020.

Lucrările constau în:

1).Extinderea și reabilitarea rețelei de distribuție și rețelei de canalizare din localitatea Eforie Sud.

2).Extindere dispecerat SCADA SEAU Eforie Sud.

Valoarea estimată a contractului este de 15.765.755,00 lei fara TVA

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANȚA, în perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.