Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RAJA SA Constanța anunță licitație pentru CL24-`Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou

RAJA
RAJA

content-image

RAJA SA Constanța, în calitate de Entitate Contractantă, a iniţiat procedura de ,,licitație deschisă" privind achiziţia contractului de lucrări: CL24-“Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Voda” prin publicarea în SICAP a anunţului de participare nr. CN1023287/04.08.2020 și în JOUE a anunțului de participare nr. 2020/S 149-366259,  având ca termen limită de depunere a ofertelor data de 02.10.2020.

Lucrările constau în: reabilitare conducte de aducțiune și rețea de distributie apă, extindere rețea de canalizare menajeră, stație de pompare ape uzate și conducte de refulare ape uzate menajere în localitatea Cernavodă, extindere conductă de transport apă potabilă și reabilitare rețea de distribuție, reabilitare conductă de distribuție în localitatea Tortoman, extindere conductă de aducțiune și de distribuție în localitatea Faclia, extindere rețea de canalizare, stații de pompare și conducte de refulare apă uzată în localitatea Mircea Voda, extindere rețea de canalizare, stații de pompare și conducte de refulare apă uzată în localitatea Satu Nou.

Valoarea estimată a contractului este de 47.489.955 lei fara TVA.

Acest Contract face parte din Proiectul major: Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata in Aria de Operare a RAJA S.A. CONSTANTA, in perioada 2014-2020” și se înscrie în ”Proiectul prioritar strategic privind Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 3 - Dezvoltarea infrastructurii de mediu în condiţii de management eficient al resurselor”, sprijinit financiar de Comisia Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.