Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Olaru s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, la dublu: Florin Mergea şi Mihaela Buzărnescu au fost eliminaţi

www.monitoruldeoltenia.com
Raluca Olaru

Raluca Olaru şi partenera sa, ucraineanca Olga Savciuk, s-au calificat în turul al doilea al Australian Open, după ce au învins, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, cuplul Katerina Kozlova/Iulia Putinţeva (Ucraina/Kazahstan).

În faza următoare, învingătoarele vor da piept cu sportivele cehe Lucie Safarova şi Barbora Strycova, favoritele numărul 4, anunță News.ro.

În schimb, Mihaela Buzărnescu şi jucătoarea argentiniană Maria Irigoyen au fost învinse, cu scorul de 6-3, 7-5, de perechea Su-Wei Hsieh şi Shuai Peng (Taiwan/China), cap de serie numărul 8.

De asemenea, Florin Mergea şi sârbul Nenad Zimonjici au fost învinşi, tot miercuri, cu scorul de 6-2, 6-4, de cuplul spaniol Feliciano Lopez/Marc Lopez, cap de serie numărul 9, în primul tur al probei de dublu masculin.

Calificarea în manşa a doua la dublu, feminin şi masculin, este recompensată, la Melbourne, cu un premiu de echipă în valoare de 29.500 de dolari australieni (19.000 de euro), în timp ce perechile eliminate în primul tur primesc 18.500 de dolari australieni (12.000 de euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.