Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună anunță că îl dă în judecată pe Victor Ponta: Ce a descoperit ministrul Justiției

pruna miel

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a declarat, marţi, că a găsit în ministerul pe care îl conduce numeroase restanţe care se i se datorează şi fostului premier Victor Ponta, anunţând că îl va da pe acesta în curând în judecată, ca urmare a atacurilor la adresa ei din ultima vreme.

"Eu am exemplificat în postarea pe care am pus-o pe Facebook că ceea ce face domnia sa şi modul în care se raportează la mine este, din punctul meu de vedere, sub aşteptările mele ca cetăţean. Nu aş vrea să spun cum a condus premierul Ponta România. Eu aş vrea numai să spun că în ministerul pe care îl conduc, deşi sunt foarte atacată de către Victor Ponta, am găsit numeroase restanţe, care i se datorează şi domniei sale", a spus Raluca Prună la Realitatea TV.

Citește și: S-a aflat cel mai mare SECRET al Bisericii: Ce pasaje a scos din Biblie

Prună a adăugat că nu a luat în nume personal atacurile lui Victor Ponta la adresa ei, anunţând că, în câteva zile, va depune în instanţă o cerere de chemare în judecată împotriva fostului premier.

"Eu cred că atacul, în ce mă priveşte, este atacul care ar fi fost inevitabil împotriva oricărui ministru al Justiţiei. Deci o iau ca pe un atac nu neaparat la persoană, ci la acest portofoliu. Suntem într-o perioadă destul de complicată. Lupta împotriva corupţiei dă rezultate şi dintr-o dată descoperim că, nu-i aşa, Justiţia poate că a devenit mult prea independentă în această ţară (...). Să ştiţi că, pentru moment, în România calomnia se judecă, este un proces civil. Urmează zilele acestea să depun o cerere prin care să-l chem pe Victor Ponta în instanţă să probeze nu judecăţile de valoare - le-am mai enumerat, nu am să mai fac asta acum, pentru că e sub demnitatea mea. Însă domnia sa m-a acuzat foarte clar, într-o postare pe Facebook, că la mine în birou a venit un primar, i-a dat şi numele acelui primar, a venit, a făcut trafic de influenţă, pentru ca eu să adopt o ordonanţă de urgenţă. Şi eu cred că este foarte corect şi pentru mine şi pentru domnul Ponta, suntem amândoi jurişti, să avem ocazia în instanţă, eu îi dau oportunitatea în instanţă, să probeze acest lucru. Şi am decis să fac acest lucru după destul de multe ezitări, după nouă luni în care am înghiţit tot felul de calomnii şi o fac nu în considerarea numai a mea, ca persoană, deşi am şi eu o reputaţie de apărat, o fac şi în apărarea demnităţii acestei funcţii", a explicat ministrul Justiţiei.

Citește și: Cel mai frumos drum din lume se transformă în cel mai aglomerat

Pe de altă parte, Raluca Prună a infirmat zvonul că a vrut să demisioneze din funcţia de ministru în urmă cu câteva săptămâni.

"Nu, am avut momentele mele de descumpănire, însă nu, nu am luat niciodată în calcul în mod serios demisia, faptul de a demisiona. Şi cred, şi profit, pentru că ne apropiem de o campanie electorală complicată, am descoperit despre mine şi eu ceva, că funcţionez foarte bine atunci când sunt atacată", a mai spus ministrul Justiţiei.

Citește și: Delia și-a ieșit din minți! Mesaj VIOLENT pentru părinți: Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu…

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.