Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună, despre reacția lui Toader la nominalizarea lui Kovesi la șefia Parchetului European: Suprarealist daca nu ar fi de-a dreptul penibil

luju.ro
raluca pruna

Raluca Prună, fost ministru al Justiției in Guvernul Cioloș, il critică pe Tudorel Toader pentru reacția dură la nominalizarea Laurei Codruța Kovesi, alaturi de alti doi procurori, in functia de procuror șef european.

"Kovesi e prima pe lista de 3 candidati pentru postul de procuror șef european. Toader cica s-ar opune si ar informa ministrii de justitie din statele UE despre decizia CCR privind demiterea doamnei Kovesi. Suprarealist daca nu ar fi de-a dreptul penibil. Stiu toti ministrii de justitie ce ati facut, domnule Toader.
Si daca totusi insistati sa extindeti la nivel european o chestie cusuta cu ata alba, daca totusi ridicolul in care aruncati reprezentarea acestei tari nu are limita, poate amintiti si de plangerea la CEDO si admiterea ei de principiu. Stiu ministrii si despre asta, dar macar mai salvati o aparenta", a  scris Raluca Pruna pe Facebook.

Citeste si Tensiuni în Coaliție? Liderii ALDE au părăsit primii ședința în care se discută proiectul de buget - VIDEO

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, după nominalizarea Laurei Codruţa Kovesi pe lista scurtă de trei procurori din care va fi ales viitorul procuror european, că îşi va informa omologii din statele UE despre presupusele abuzuri comise de fosta şefă a DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.