Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raluca Prună îl torpilează pe Tudorel Toader, care l-a pus la zid pe procurorul din cazul Caracal: 'Eu aș fi tăcut. Poliția nu avea nevoie de nicio autorizare'

luju.ro
raluca pruna

Fost ministru al Justiției, Tudorel Toader, a declarat referitor la cazul crimelor din Caracal că este „greu de înțeles știința de carte a procurorului” care nu ar fi permis intrarea în casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, înainte de ora 6:00.

”Greu de înțeles știința de carte a procurorului care nu a permis intrarea într-un domiciliu pentru salvarea vieții unei persoane”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, îl pune la punct de Tudorel Toader, afirmând într-o postare pe Facebook că ea ar fi tăcut. Prună susține că poliția nu avea nevoie de nicio autorizare sa își exercite competentele pe siguranța cetățeanului.

Ministrul de Interne trece la acțiune în urma disparițiilor din Caracal - Ce proiect de lege supune dezbaterii publice

„Eu as fi tăcut. Cu ce drept ne vorbeste TT? Știm, dizidentii pe la noi apar după ce sistemul la care ei au lucrat sârguincios omoară oameni si mai ales după ce ei sunt dați deoparte din gasca de jupâni discretionari. Reforma morala e condiția reușitei oricărui program de renormalizare a Romaniei. Și intre noi fie vorba poliția nu avea nevoie de nicio autorizare sa își exercite competentele pe siguranța cetățeanului.”, este replica lui Prună.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) l-a suspendat joi din funcție pe procurorul din Cristian Popescu din Caracal, care a întârziat intrarea în locuința lui Gheorghe Dincă, suspectul crimelor din Caracal, anunță Consiliul într-un comunicat.

”Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis (…) suspendarea din funcție a domnului P.C.O., procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe perioada desfășurării cercetării disciplinare. Secția a apreciat că procedura disciplinară desfăşurată la acest moment faţă de procuror este de natură să aducă atingere prestigiului justiţiei. Asupra fondului abaterii disciplinare Secția pentru procurori se va pronunța în eventualitatea exercitării acţiunii disciplinare de către Inspecţia Judiciară”, se arată în comunicatul transmis de Consiliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.